1L1A4490.JPG

Условия

Към всяка Коледна фотосесия получавате подарък ваучер за отстъпка от 30% на всички фотосувенири.

- Носете чисти обувки, които да използвате по време на фотосесията. Обувките, които искате да ползвате за самата фотосесия трябва да бъдат чисти.

- Баби, дядовци и други членове на семейството са добре дошли да вземат участие, при избор на пакет “Коледна фотосесия”.

- Получените като подарък през годината ваучери не може да се използват за Коледни сесии.

- Ако желаете да получите своите снимки преди Коледа, препоръчваме да ги изберете и изпратите за обработка преди 11-ти Декември. Както обикновено, 2 до 3 дни след като заснемем Вашата сесия ще изпратим линк със снимките на посочен от Вас имейл.

- Срокът за обработка на снимките е между 15-20 дни.

Избраните за обработка преди 11 Декември снимки, ще бъдат готови до 22 Декември.

- При експресна обработка на снимки стандартната цена се увеличава с 50%

Може да запишете час за Вашата фотосесия като пишете на: kocebosse@gmail.com

както и на лично съобщение на фенстраницата на KoceBosse

или на телефон 0899 155 688

COVID-19

- Моля, използвайте дезинфектанта на входа!

- На влизане ще помолим да се събуете и да смените обувките с чисти!

- Молим всички да са отговорни и да се свържат с нас, ако някой от семейството е с минимални симптоми или изпитва дори леко неразположение, за да сменим часа на фотосесията!

- Без струпвания! 

Записваме часовете с паузи от 30мин. между всяко семейство. Този период от време сме предвидили, за да може студиото да бъде проветрено, както и да имаме достатъчно време за дезинфекция и за почистване на повърхностите. Имайки предвид това, ще помолим всички да спазват с точност запазения си час. Наясно сме, че в частта от града, в която се намираме не е лесно паркирането и това често причинява забавяне. В тази връзка е добре да знаете, че тази година няма да може да изчаквате вашия час вътре в студиото, докато има друго смейство.

 и ПРЕПОРЪКИ